Lid worden?

Bedankt voor uw interesse in onze Taekwon-Do school. Wij verwelkomen u graag bij onze professionele en leuke Taekwon-Do school.

Wij verwelkomen u graag!

Bedankt voor uw interesse in onze Taekwon-Do school. 

Wij willen graag dat alles duidelijk is, daarom vindt u hieronder diverse informatie en een inschrijfformulier. Wij verzoeken u het inschrijfformulier uit te printen en ondertekend in te leveren bij Master Léon of bij andere leden van het kader.

De verplichte leerstof (theorie) kunt u vinden op onze website in het ledengedeelte. Daar wordt u ook regelmatig voorzien van nieuws, of kunt u een vraag stellen, als u iets niet weet. Om toegang te krijgen tot het ledengedeelte moet u eerst een login aanvragen. Wanneer daarna een account voor u is aangemaakt, krijgt u hiervan bericht en kunt u op het ledengedeelte. De kijklessen voor ouders of andere belangstellende zijn iedere 1ste training van de maand. Dit is ook terug te vinden in de agenda op het ledengedeelte. U kunt 4 keer per week trainen op diverse locaties.

Als extra service willen wij u opmerkzaam maken op eventuele subsidie mogelijkheden die er zijn om te sporten.

Veel plezier!

Heeft u een vraag?

Neem dan contact met ons op via het onderstaande contact formulier en stel uw vraag met betrekking tot ons lidmaatschap. 

Shopping Basket

Aanmelden voor een gratis proefles

Zou u graag een les mee willen doen? Dat is geen probleem! U ben van harte welkom op één van onze kijklessen die plaatsvinden op de eerste training van de maand. In Gemert bent u welkom op de eerste dinsdag of donderdag van de maand. In Mill bent u welkom op de eerste maandag of woensdag van de maand.