HEB JIJ HET IN JE?

Door training ontwikkel je zelfvertrouwen, discipline, lichamelijke gezondheid, coördinatie en zelfverdediging. Taekwon-Do wordt gezien als een kunst van zelfverdediging, die gebruikt kan worden voor gerechtigheid en het verdedigen van de zwakkere. Het is een kunst die niet alleen is weggelegd voor de sterken onder ons, maar juist ook voor de zwakkeren, jong of oud, man of vrouw, groot of klein. 

Wij verwelkomen u graag!

Wij verwelkomen u graag op onze professionele en leuke Taekwon-Do school in Gemert en Mill (Noord-Brabant). Hier verzorgen wij lessen voor zowel jong als oud gegeven door professionele trainers. Zien wij u binnenkort voor een gratis proefles? 

Wat is TaeKwon-Do?

Letterlijk vertaald betekent Taekwon-Do het volgende. “Tae” voet, “kwon” hand of vuist en “Do” de manier of de weg. Taekwon-Do is dus het gebruik van de hand en de voet, met als doel zelfverdediging en het verbeteren van de persoonlijkheid.

Shopping Basket

Aanmelden voor een gratis proefles

Zou u graag een les mee willen doen? Dat is geen probleem! U ben van harte welkom op één van onze kijklessen die plaatsvinden op de eerste training van de maand. In Gemert bent u welkom op de eerste dinsdag of donderdag van de maand. In Mill bent u welkom op de eerste maandag of woensdag van de maand.