Update Corona stop

Geschreven door: Boo-Sabum Anke Peters

Update Corona stop

Beste leden,

In deze bewogen tijden met het Corona virus, hopen wij dat jullie en de mensen om je heen in goede gezondheid verkeren. Natuurlijk vinden we het allemaal vervelend dat we niet samen kunnen komen om te trainen, maar je gezondheid en de gezondheid van degene om je heen is natuurlijk het allerbelangrijkste. Daarom houden wij de richtlijnen van het RIVM aan en zoals het er nu naar uit ziet gaat het helaas nog even duren voordat we weer kunnen beginnen..

Dit betekent ook dat wij een oplossing moeten zoeken voor de contributie. Wij willen u verzoeken om de betalingen hiervoor momenteel stop te zetten. De contributie die al betaald is voor de tijden waarin we niet kunnen trainen zal opgeschoven worden. Hoe dit er precies uit komt te zien kunnen wij pas aangeven wanneer we weer beginnen met trainen.

Het ledengedeelte van onze website is alweer een tijdje online. Dit is nog niet helemaal compleet, maar wordt telkens aangevuld door Boo-Sabum Mark Gerrits die hier erg zijn best voor doet.
Naast de theorie staan ook de meeste Tuls online met filmpje, betekenis en meer.. Wellicht heb je nu wel veel tijd om je theorie een keer goed op te frissen. Ook heel leuk zijn de foto’s die weer online staan van het Taekwon-Do kamp, examens, toernooien, trainingen, uitwisselingen enz.
Neem eens een kijkje!

Ook thuis kun je natuurlijk zelf Taekwon-Do oefenen, vergeet je dan niet een warming up en rekking te doen?

Hopelijk tot snel!

Hae-san!
Boo-Sabum Anke Peters
Shopping Basket