Start Taekwon-Do seizoen 2020-2021

Geschreven door: Sabum Anke Peters

Start Taekwon-Do seizoen 2020-2021

Beste sportvrienden/vriendinnen en ouders,

De warmste zomerdagen zijn weer voorbij, ook zijn sinds deze week de scholen weer begonnen. Dit betekent dat het nieuwe Taekwon-Do seizoen weer voor de deur staat.

Na een bewogen seizoen 2019-2020 waar we door het Corona virus een aantal maanden niet of aangepast hebben getraind, kunnen we seizoen 2020-2021 gelukkig zowel in Gemert als Mill weer starten in onze trainingszalen. Dit doen we uiteraard op de tijden die jullie van ons gewend zijn. Natuurlijk houden wij de regels van het RIVM aan. Mochten er aanpassingen zijn, houden wij jullie hiervan op de hoogte.

Wij willen jullie vragen om wanneer je ziek bent of andere gezondheidsklachten hebt die op het virus kunnen duiden, je niet naar de trainingen komt.

De eerste lessen starten op dinsdag 1 september in Gemert vanaf 18:15 uur (jeugd t/m 12 jaar)/ 19:00 uur (junioren/volwassenen/senioren) en op woensdag 2 september in Mill vanaf 18:00 uur (alle leeftijden).

Dit zijn tevens ook de kijklessen. Iedereen is van harte welkom om te komen kijken. Neem ook eens een broertje, zusje, vriendje, vriendinnetje of bekende mee; zij zijn van harte welkom om een gratis proefles te volgen.

Wij als trainers zijn er helemaal klaar voor; en extra gemotiveerd om weer lekker met jullie te trainen en onze Taekwon-Do technieken te oefenen!

Dus kom je overbodige Corona/Vakantie kilo’s eraf te trainen en werken aan je conditie!

Jij komt toch ook?

We zien jullie graag volgende week!

Hae-san!
Sabum Anke Peters
Shopping Basket