Start Buitentrainingen

Geschreven door: Het kader

Start Buitentrainingen

Beste leden, ouders/verzorgers,

We mogen weer!
Het wordt langzaam aan langer licht ook komt de lente eraan en wordt het steeds warmer. Hierdoor zijn wij in de gelegenheid om te starten met buitentrainingen.

Deze zullen van start gaan op dinsdag 16 maart in Gemert en woensdag 17 maart in Mill.

Gemert: dinsdagen
18:00 uur t/m 19:00 uur
Locatie: Evenementen terrein de Schabbert (navigatie de Schabbert)

Mill: woensdagen
18:00 uur t/m 19:00 uur
Locatie: Landschapspark Aldendriel (navigatie Schoolstraat 4)

Op het moment van schrijven gelden de RIVM regels voor het buitensporten voor leden t/m 27 jaar. Natuurlijk hopen we dat de maatregelen versoepeld worden, waardoor we zo snel mogelijk met alle leden samen buiten kunnen sporten.

De contributie is vanaf het begin van de lockdown voor iedereen opgeschort. Daar we met de buitentraining niet hetzelfde aantal trainingen kunnen geven dan u normaal gesproken van ons gewend bent en wellicht niet iedereen de mogelijkheid heeft om de buitentrainingen te volgen, wordt de reguliere contributie hervat wanneer we weer binnen in de zaal kunnen trainen. 

Voor het volgen van de buitentraining vragen wij daarom per training een vergoeding van 2 euro, te betalen bij mij (Sabum Anke) bij aanvang van elke training. 

De buitentrainingen worden gehouden naar de richtlijnen van het RIVM. Wij doen hierin ook een beroep op jullie dat deze regels worden gewaarborgd en dat wanneer je ziek/verkouden bent of wanneer je in aanraking bent gekomen met iemand die Corona of Corona gerelateerde klachten heeft, je thuis blijft.

Zorg dat je jezelf kleed naar de weersomstandigheden en vergeet je band niet!

Zien Master Léon, Boo-Sabum Mark, Boo-Sabum Mike en ik jullie binnenkort in Gemert en/of Mill?

Hae-san!
Het kader
Shopping Basket