Start Buiten Trainingen

Geschreven door: Boo-Sabum Anke Peters

Start Buiten Trainingen

Beste leden,

Na overleg met zowel de gemeente Gemert-Bakel als de gemeente Mill en Sint Hubert zullen wij vanaf volgende week gaan starten met buitentrainingen.Dit conform de richtlijnen van het RIVM op 1,5 meter afstand en zonder fysiek contact. Wij doen hierin ook een beroep op jullie dat deze regels worden gewaarborgd en dat wanneer je ziek en/of verkouden bent je thuis blijft.Om onze mooie witte pakken ook wit te houden, hebben we besloten dat we in gewone sportkleding en op sportschoenen gaan trainen. We willen jullie wel verzoeken om je band te dragen. De trainingen zullen per locatie 1x in de week gehouden gaan worden, op dinsdagen in Gemert en op woensdagen in Mill.
Hieronder vinden jullie de trainingsdata/tijden en locaties.

Gemert: dinsdagenLet op: de trainingen zullen voor alle leden plaatsvinden van 18:30 uur t/m 19:30 uur.Locatie: Evenementen terrein de Schabbert (navigatie de Schabbert)Mei: 19e en 26eJuni: 2e, 9e, 16e, 23e en 30e
Mill: woensdagenLet op: de trainingen zullen voor alle leden plaatsvinden van 18:00 uur t/m 19:00 uur.Locatie Landschapspark Aldendriel in Mill (verzamelen rond de stenen middencirkel)Mei: 20e en 27e.Juni: 3e, 10e, 17e en 24e.Juli: 1e.

Let op: het is verplicht je aan te melden voor deze trainingen zodat wij kunnen monitoren met hoeveel man we zijn en wie we kunnen verwachten. Dit doe je door een app te sturen naar mij (Boo-Sabum Anke) tel: 06-20463146 met een bericht op welke locatie(s) (Gemert en/of Mill) en op welke data je komt trainen.Als je, je voor een training hebt opgegeven en toch verhinderd bent geen probleem, wel verneem ik dit dan ook graag voor desbetreffende training.
Voor beide locaties geld een kiss en ride protocol. Voor Gemert geldt: je wordt opgevangen op het terrein (niet te missen). Langs de weg is ook meer dan voldoende parkeergelegenheid.In Mill verzamelen we zoals beschreven rond de stenen middencirkel. Zorg verder dat je gekleed bent voor de weersomstandigheden voor die dag en dat je niet teveel meeneemt.

Doordat wij halverwege de maand maart hebben moeten stoppen met onze reguliere trainingen zullen de buitentrainingen die wij de komende anderhalve maand gaan geven voor alle leden gelden als compensatie voor de rest van de maand maart. Dit betekent dat jullie vrijgesteld zijn van de contributie voor de maanden april, mei en juni. Wanneer we weer kunnen starten met onze reguliere trainingen zullen wij ons ook buigen over teveel betaalde contributie en zal dit op een correcte manier verwerkt worden.
Verder hopen wij dat de weergoden ons enigszins goed gezind zijn, gelukkig zijn we niet van suiker.

Zie ik jullie volgende week in Gemert of in Mill?Laat het mij weten.
Hae san! Met vriendelijke groet,

van der Putten Taekwon-Do Academy
Boo-Sabum Anke Peters III Dan ITF

Hae-san!
Boo-Sabum Anke Peters
Shopping Basket