Kerstwens 2021

Geschreven door: Sahyun-Nim Léon van der Putten

Kerstwens 2021

Gemert 24 december 2021

Kerst en nieuwjaarswens Master Léon

Beste sportvrienden en vriendinnen ouders/verzorgers en bekenden. Daar ben ik alweer, het lijkt wel of het steeds sneller gaat, weer een jaar voorbij. Alweer het 2de jaar met een COVID-19 vijand, met al zijn varianten, bijna onzichtbaar en nauwelijks tegen te vechten. Zullen we er mee moeten leren leven?

Ook dit moeilijk jaar hebben Sabum Anke en Boo-Sabums Mike en Mark het geweldig gedaan. Hopelijk houdt iedereen z’n enthousiasme om te trainen, blijf je doel vasthouden aub…….

Het kader is groeiende met Boo-Sabums Marleen en Harm en een 3-tal die klaar staan voor het volgende Dan-examen. Ik bedank jullie allemaal voor alle steun en dat jullie ons trouw blijven. Geloof in jezelf, samen sterk, dan komt alles goed.

Mag ik de kerstgedachte dit jaar speciaal geven aan alle dieren, vooral tijdens oud en nieuw, ondanks het vuurwerk verbod, vind ik het verschrikkelijk dat de meeste dieren moeten lijden van al die knallen. Wil je ook bij jou in de buurt er een beetje op letten aub? Help mee aan het bouwen van een betere rechtvaardige wereld……ook voor dieren.

Mag dit voor jullie de kerstgedachte zijn. Met deze gedachte, wens ik jullie een fantastisch sportief 2022 toe, in volle gezondheid en met veel geluk. Maak er iets moois van, ik geloof in jullie, blijf ook in ons/mij geloven.

Bedankt dat je mijn leerling bent. Master Léon

Hae-san!
Sahyun-Nim Léon van der Putten
Shopping Basket