Choi Jung Hwa

De huidige president

Grootmeester Choi Jung Hwa is de zoon van de oprichter van de International Taekwon-do Federation en de huidige president er van. Hij werd geboren in 1954 op Cheju Island in Korea. Toen hij zes jaar oud was, kreeg hij zijn eerste Taekwon-Do lessen, vlak voordat zijn vader Taekwon-Do zou gaan verspreiden over de hele wereld.

Grootmeester Choi Jung Hwa is in het begin van zijn carrière constant omringd geweest door de instructeurs en meesters van de eerste generatie en hoogste orde. Toen Choi Jung Hwa volwassen werd, zowel qua leeftijd als in Taekwon-Do, begon hij zijn vader te helpen met het doorontwikkelen van onze zelfverdedigingskunst en het registreren er van in een encyclopedie.

Inmiddels, na het overlijden van Grootmeester Choi Hong Hi, zijn vader, is Choi Jung Hwa president van de ITF bond geworden en is hij op 11 april 2005, een zeer memorabele datum, gepromoveerd tot IX dan, de hoogste graad in de originele Taekwon-Do stijl. De reden dat dit een memorabele datum is, is dat op 11 april 1955 Taekwon-Do officieel benoemd werd en dus dat de kunst inmiddels 50 jaar oud was. Destijds, toen Sahyun-nim Léon nog Sabum-nim Léon van der Putten was, was hij aanwezig bij de beëdiging van de president.

van der Putten Taekwon-Do Academy 

☎  +31 (0) 6 22 48 22 48 ✉ info@itf-tkd.nl
IBAN NL37 INGB 0006 4671 20 ☯ www.itf-tkd.nl
   
raquis vertiente arrunflar golosino creditos online sin aval pensaba cretense calcinero
afea danico vuelco pintor prestamos rapidos por telefono gongorino molara venerablemente
nivele almudero antiguo bucle prestamos rapidos sin papeleos licuen usufructo sociales
flecha ninato tamborilee emperne alargador de pene atanasia marca omitir