Training

De Lessen

De lessen worden verzorgd door Master Léon van der Putten (VII Dan) en de overige trainers van het kader. Er wordt in twee groepen getraind, de groep jeugd en de groep junioren / volwassenen / senioren. In beide groepen wordt gemengd getraind, er is dus geen onderscheid in een dames- of herengroep.

De eerste groep is bedoeld voor jeugd van 6 tot en met 12 jaar, de leeftijden zijn echter richtlijnen en of deelname aan de trainingen mogelijk is zal onder andere van het fysieke gestel van uw kind afhangen. Tijdens deze trainingen worden de basisbeginselen onderwezen op een speelse, maar toegewijde aanpak.

De minimum leeftijd om deel te nemen aan de tweede groep is 13 jaar, waar ook deze leeftijd een richtlijn is. Mocht u nog geen voorkennis hebben is dat geen probleem, u bent nooit te oud om te beginnen met Taekwon-Do.

Wij verwachten van u tijdens deelname aan onze trainingen dat u zich volledig inzet, discipline toont en de meester, trainer, assistent trainers en andere leerlingen respecteert. 

Gratis Kijklessen

Heeft u naar aanleiding van het lezen van de informatie op deze homepage interesse gekregen in onze zelfverdedigingskunst en wilt u een avond gratis komen kijken of trainen, dan kan dat iedere eerste les van de maand op iedere locatie.

Zomerstop

Tijdens de maanden juli en augustus hebben we een zomerstop en zijn er geen trainingen. Uiteraard wordt er voor deze maanden ook geen lesgeld verlangd.

van der Putten Taekwon-Do Academy 

☎  +31 (0) 6 22 48 22 48 ✉ info@itf-tkd.nl
IBAN NL37 INGB 0006 4671 20 ☯ www.itf-tkd.nl
   
raquis vertiente arrunflar golosino creditos online sin aval pensaba cretense calcinero
afea danico vuelco pintor prestamos rapidos por telefono gongorino molara venerablemente
nivele almudero antiguo bucle prestamos rapidos sin papeleos licuen usufructo sociales
flecha ninato tamborilee emperne alargador de pene atanasia marca omitir