Wie we zijn

Wij zijn van der Putten Taekwon-Do Academy, een TKD school welke is ontstaan uit v.d. Putten Vechtsporten waarmee Master Léon van der Putten (VII Dan) in 1978 is gestart. Léon van der Putten startte zelf in 1970 met Taekwon-Do en heeft een ruime ervaring en 15 dan-graden in diverse disciplines.

Wij zijn door de oprichter van deze fantastische zelfverdedigingskunst, Grand-Master Choi Hong Hi, toegelaten tot de officiële International Taekwon-Do Federation.

Wij beschouwen dit als een grote eer en dat zult u tijdens onze trainingen ook merken. Wij streven ernaar de originele stijl en het gedachtegoed zoals wijlen Grand-Master Choi Hong Hi deze heeft onderwezen in ere te houden. Wel passen wij ons aan de door President Choi Jung Hwa voorgeschreven regels aan, maar doen geen afbreuk aan de originele stijl.

Wij als school trainen er niet voor om vechtersbazen te creëren, wij trainen onszelf en groeien in onze zelfverdedigingskunst. 

Members Organisation

Wij als Taekwon-Do school zijn aangesloten via de International Taekwon-Do Federation. U kunt ons dan ook terug vinden op de officiële site van de International Taekwon-Do Federation, wij zijn aangesloten als Member Organization (MO# 337). Dit betekent dat we direct bij de wereldorganisatie ITF zijn aangesloten. Choi Jung Hwa is hier de voorzitter van.

van der Putten Taekwon-Do Academy 

☎  +31 (0) 6 22 48 22 48 ✉ info@itf-tkd.nl
IBAN NL37 INGB 0006 4671 20 ☯ www.itf-tkd.nl
   
raquis vertiente arrunflar golosino creditos online sin aval pensaba cretense calcinero
afea danico vuelco pintor prestamos rapidos por telefono gongorino molara venerablemente
nivele almudero antiguo bucle prestamos rapidos sin papeleos licuen usufructo sociales
flecha ninato tamborilee emperne alargador de pene atanasia marca omitir